Mit navn er Aleksandra – jeg ejer Bobas.dk og det her er historien om Bobas.dk

 

Ideen til hjemmesiden startede da jeg fik min datter Emma i sommeren 2018. Her begyndte jagten på babytøj der både skulle være god kvalitet men også super sødt.

Med den varme sommer vi havde i 2018 sprang Emma størrelse 56 over, da det simpelthen var for varmt at give hende noget som helst tøj på, og da hun tog de fleste af sine lure på mig, var vi hinandens varmekanoner.

 

Jeg vidste godt at børn vokser hurtigt, men helt ærligt STOP tiden, så hurtigt kan de da heller ikke vokse. Meget af det tøj som jeg kunne finde til min lille pige var enten af rigtig fin og god kvalitet men mega dyrt eller også blev det skævt efter én vask, men til gengæld var det billigt. Jeg blev frustreret da jeg ikke havde lyst til at bruge så mange penge på tøj som hun alligevel kun kunne have på 3-5 gange. Der måtte gøres noget!

 

Her af kom ideen om at starte eget firma og hjemmeside. Jeg ville sælge børnetøj som var overkommeligt i pris men hvor man ikke går på kompromis med kvalitet.

Jeg er oprindeligt fra Polen og jeg elsker at shoppe hver gang jeg er nede og besøge min familie, bl.a. Polsk producerede produkter som generelt, har en rigtig god kvalitet. Derfor tænkte jeg at der også måtte findes babytøj som er produceret i Polen, og som er af rigtig god kvalitet. Jeg gik derfor på jagt og fandt én producent, ud af mange der levede op til mine krav.

Tøjet er produceret i Polen af stof af højeste kvalitet, og der bruges selvfølgelig kun børnegodkendte materialer til tøjet, det lever bla op til ”Oeko-tex standard 100”

 

Jeg er eneforhandler i Danmark, du finder derfor ikke tøjet et andet sted i Danmark. Jeg håber at du bliver glad for tøjet til din lille prins eller prinsesse. 

 

 

Kærligste hilsner

Aleksandra

Ejer af Bobas.dk

Historien om Bobas fortsætter…

I oktober 2020 voksede drømmen sig større. Min mand og jeg åbnede nemlig en fysisk Bobas butik i Næstved by.

Den eneste baby og børnetøjsbutik i Næstved by – med det må man nok sige at det manglede der i den grad i byen.

Sammen med butikken har vi valgt at åbne en kaffebar under samme tag. Derved kombinere vi kaffebar med børnetøj – nogen vil mene at det er en mærkelig kombination og forstår ikke vores valg. Men for os er det det helt rigtige og vi synes selv at det er en mega god ide.

Kaffebaren henvender sig nemlig til både mødre, fædre, bedsteforældre og alle andre som ønsker at nyde en god kop kaffe, te, kakao eller andet i vores hyggelige lokaler.

 

Vi ønsker at skabe et sted hvor der er plads til at komme ud med de små børn uden at du skal sidde og undskylde for at barnet græder lidt, larmer af glæde eller kravler lidt rundt på gulvet.

 

2021 har mange planer med sig, og jeg glæder mig til at introducere jer for alle vores spændende projekter og nye tiltag, som vil være med til at skabe det mest hyggelige sted i Næstved by for småbørnsfamilier.

 

Kærligst

Aleksandra

1