Første skoledag outfit

Så kom dagen endelig hvor dit barn skal starte i skole. Første skoledag. Dit barn er klar, men er du?

Penalhuset er fyldt, madpakken er pakkede, skoletasken købt og dit barn kan næsten ikke vente til at det skal starte. Dit barn føler både glæde, spænding, nervøsitet og meget mere.

Der er styr på de basale ting som dit barn skal bruge i løbet af den første skoledag eller dage. Men hvordan kan du hjælpe dit barn til at føle sig endnu mere selvsikker og styrke dit barns selvtillid?

 

Men har du husket outfittet?

Et flot første skoledags outfit er ikke bare flot, og noget som ser godt ud på billeder. Det er noget som for altid vil være på billederne som i vil tage den dag og noget som du altid vil have indprentet på nethinden, men det er heller ikke kun det.

Det rette outfit styrker dit barns selvtillid, det er endnu en ting som du har styr på, og som du kan tjekke af huskelisten, og det smitter af på dit barn. Har du styr på alle de ting er du mere rolig og den ro giver du videre til dit barn.

Så få styr på outfittet i god tid, så i ikke skal rundt i butikker 2 dage før og prøve at finde det helt rettet første skoledags outfit.

Den flotteste kjole i skolegården

Hos Bobas finder du de fineste kjoler fra Lily Grey. Kjolerne kommer i begrænset antal og det gør dem endnu mere unikke.

Kjolerne er perfekte som første skoledag kjole, og kan sagtens bruges senere både til hverdag og til fest.

Smarte bukser

Er du ikke til kjoler eller er dit barn ikke til kjoler så kan et par fine bukser og en op, helt sikkert også noget. Så længe dit barn er komfortable i outfittet vil hun også emme af selvtillid.

Find meget mere til første skoledag lige her

Vis kun tilbudsvarer

Størrelse

Kategori

Mærke

Pris

DKKDKK
0

Modtag 10% rabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kode til 10% rabat på dit næste køb. 

Tak for din tilmelding. Du vil snart modtage din kode.